0722 21 66 22 :: office (a) welkins.eu

Sisteme de protectie la incendiu

Welkins este producator de sisteme pentru iluminat natural si acces pe acoperis de tipul luminatoare cupola sau continue si chepenguri

ILUMINAT NATURAL

Luminatoare si chepenguri

Luminatoare fixe tip cupola

Luminatoare fixe tip cupola

Luminatoarele fixe tip cupola, cu montaj in acoperis, au rolul de asigurare a iluminatului natural pe timp de zi, acest lucru conducand la o economie a consumului de energie in scopul asigurarii iluminatului in interiorul cladirilor cu un nivel (hipermarket-uri, mall-uri, spatii logistice, hale de productie, teatre, scoli, etc). Acest lucru este asigurat de catre vitrajul din policarbonat celular de diverse grosimi si tipuri: opac sau transparent.

Luminatoare continue / banda

Luminatoarele banda sau continue sunt benzi luminatoare cu sectiune arc de cerc si lungimi variabile in functie de cerintele proiectului, avand ca scop asigurarea iluminatului natural pe timp de zi.
Partea superioara este construita din structura de aluminiu completata cu vitraj din policarbonat celular de diverse grosimi si tipuri: opac sau transparent, de productie Germania sau Elvetia, iar baza de asezare a luminatorului este conceputa din otel zincat de grosime min. 1,5 mm.

Luminatoare continue tip banda
Chepenguri acoperis

Chepenguri acces acoperis

Chepengurile sunt cupole mobile, ce permit accesul pe acoperisul unei cladiri din interiorul acesteia.
Chepengul este echipat cu pistoane cu gaz si vitraj cu policarbonat celular de diverse grosimi si tipuri: opac sau transparent.

Pliant de prezentare a produselor Welkins

Download & print

Suntem aici sa va ajutam

4 + 1 =

Date de contact

Str. Fabrica de Zahar, nr. 8A
Oras Racari
Jud. Dambovita
0722.21.66.22
office (a) welkins.eu