0722 21 66 22 :: office (a) welkins.eu

Sisteme de protectie la incendiu

Welkins este un producator de sisteme de evacuare fum si gaze fierbinti de tipul trapelor de fum, precum si al produselor complementare acestora – luminatoare de tip cupola si continue, chepenguri acces acoperis

Politica de calitate

WELKINS Fire Protection Solutions SRL va furniza în mod constant produse și servicii care îndeplinesc sau depășesc cerințele și așteptările clienților și standardelor noastre. Vom urmări în mod activ îmbunătățirea calității prin programe și controlul producției din fabrică, în așa fel încât să permită fiecărui angajat să-și facă treaba corect de prima dată și de fiecare dată.

Certificat de constanță a performanței 1922 – CPR – 0668

Acest certificat se aplica la fabricarea produselor Safe Dome SL PN (EL), Safe Dome DL PN, Safe Dome DL PN (EL), Safe Dome DL EL. Acest certificat atestă că sunt aplicate toate prevederile privind evaluarea și verificarea constanței performanței descrise în anexa ZA la standardul EN 12101-2:2003 în sistemul 1 pentru performanța stabilită în acest certificat și că controlul producției în fabrică efectuat de producător este evaluată pentru a asigura constanța performanței produsului de construcție.

Certificat de constanță a performanței 1922 – CPR – 1292

Acest certificat se aplica la fabricarea produselor Safe Dome SL PN (EL), Safe Dome SL EL. Acest certificat atestă că sunt aplicate toate prevederile privind evaluarea și verificarea constanței performanței descrise în anexa ZA la standardul EN 12101-2:2003 în sistemul 1 pentru performanța stabilită în acest certificat și că controlul producției în fabrică efectuat de producător este evaluată pentru a asigura constanța performanței produsului de construcție.

Suntem aici sa va ajutam

2 + 7 =

Date de contact

Str. Fabrica de Zahar, nr. 8A
Oras Racari
Jud. Dambovita

0722.21.66.22

office @ welkins.eu

This will close in 0 seconds