0722 21 66 22 :: office (a) welkins.eu

Sisteme de protectie la incendiu

Welkins este un producator de sisteme de evacuare fum si gaze fierbinti de tipul trapelor de fum, precum si al produselor complementare acestora – luminatoare de tip cupola si continue, chepenguri acces acoperis

DESPRE NOI

WELKINS

Cine suntem

WELKINS este o societate cu capital 100% romanesc, cu o echipa cu experienta din 2006 in domeniul evacuarii fumului si a gazelor fierbinti. Suntem o echipa determinata, motivata de ambitia de a produce in Romania sisteme de evacuare fum si gaze fierbinti de tipul trapelor de fum si al produselor complementare acestora – luminatoare de tip cupola si continue, chepenguri acces acoperis, la un nivel calitativ similar cu produsele concurente importate pe piata romaneasca de catre producatori vest-europeni.

Produsele fabricate de WELKINS sunt comercializate sub marca Safe Dome.

Produs Made in Romania

Dorinta tot mai mare a romanilor de a procura produse fabricate in Romania, ne-a determinat sa concepem un produs care a fost testat de catre un organism notificat, in urma caruia am obtinut certificarea CE conform EN 12101-2:2003.

Viziune

Construirea si dezvoltarea unei companii bazate pe principii precum: integritate, excelenta in activitate, comunicare si orientare catre client.

Promisiune

Dorim sa ne pozitionam pe piata drept un partener serios si transparent pentru clientii nostri, oferind cele mai bune solutii nevoilor individuale si specifice fiecarui proiect in parte.

MEDIA

Interviu Ziarul Financiar

Discutie despre Protectie la Incendiu si Productia in Romania la ZF Live – 06.03.2018

Evenimente

28.07.2020

Invitatie de participare procedura de achizitie echipamente dotare hala de productie (click pe buton Download pentru a o vizualiza).

De asemenea va rugam sa accesati si urmatoarele documente: Model contract, Procedura competitiva.

31.05.2019

Invitatie participare atribuire contract de executie lucrari de constructie hala cu finantare nerambursabila POR, Axa prioritara 2

23.10.2018

Invitatie participare atribuire contract de executie lucrari de constructie hala cu finantare nerambursabila POR, Axa prioritara 2

Suntem aici sa va ajutam

8 + 13 =

Date de contact

Str. Fabrica de Zahar, nr. 8A
Oras Racari
Jud. Dambovita
0722.21.66.22
office (a) welkins.eu

This will close in 0 seconds